Professors

Krzysztof Wisniewski, violí

Krzysztof Wisniewski, violí

Nascut a Polònia en el si d'una família de músics, el seu pare va ser el seu primer professor. Va prosseguir els seus estudis amb Oscar Ruppel, alumne directe d'Eugène Ysaÿe. Es va graduar a l'Acadèmia Frederic Chopin de Varsòvia amb Krzysztof Jakowicz i Oleg Krysa.

Ha format part de l'Orquestra de Cambra de Varsòvia i també de la Filharmonia de Cambra Polonesa, amb les qual realitza nombroses gires per tot el món. Des de 1991 fins el 2009 va ser assistent de concertino de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó.

És convidat com a concertino en orquestres com la Camarata Ibèrica, Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, Simfònica de Bilbao, OBC, ​​Orquestra Simfònica de Tenerife, Filharmònica de Gran Canària, Orquestra de Cadaqués, Orquestra d'Extremadura, Orquestra Nacional d'Espanya, Filharmònica de Medellín i Simfònica Nacional de Colòmbia, país, on, a més, desenvolupa des de fa molts anys una tasca docent.

Ha actuat com a solista amb l'Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Sinfonica de Castella i Lleó i la Filharmònica de Medellin interpretant la Simfonia concertant de W .A. Mozart; amb l'Orquestra d'Extremadura el doble concert de J. Brahms, així com amb l'Orquestra de la Comunitat de Madrid i recentment amb la World Orchestra for Peace.

Elena Rey, violí

Elena Rey, violí

Elena Rey Rodríguez és membre fundadora del Dalia Quartet. Guardonada en diferents concursos, duu a terme una carrera tant solística com de cambra que la vinculen amb un ampli ventall d’artistes. Ha participat en nombrosos festivals com Encuentro de Música de Santander, Festival Coïncidences, Isola d’Elba Musicale Europa, Schubertíada de Vilabertran, Santo Domingo Festival, Lucerne Festival, Les Reencontres d’Arles, Enclave de Cámara, Heidelberg Streichquartettfest i Hong Kong Arts Festival. 

Ha format part de l’Orquestra de Cadaqués, Orquestra Da Camera i BCN216 i toca regularment amb BandArt, grup liderat pel violinista Gordan Nikolitch. Ha estat convidada com a cap dels segons violins en orquestres com la del Palau de les Arts, Sinfónica de Castilla y León i Orquesta Sinfónica de Euskadi, i com a ajuda de concertino a Royal Scottish National Symphony Orchestra i Helsinborg Symphony Orchestra.

Actualment col.labora com a concertino a l'Orquesta Sinfónica del Principado de Astúrias, Orquesta Sinfónica de Tenerife, Orquesta Nacional d’Espanya o Antwerp Symphony Orchestra. El seu interès per altres gèneres musicals l’ha portada a col·laborar amb Sílvia Pérez Cruz o Alfonso Vilallonga entre d’altres.

Nascuda a Barcelona el 1986, va començar els seus estudis musicals a l’edat de nou anys amb Mª Victoria Fernández, i els va prosseguir amb Gonçal Comellas, Kai Gleusteen i els membres del Quartet Casals. Posteriorment va estudiar amb Yuri Volguin i Zakhar Bron a l’Escuela Reina Sofía de Madrid. Ha assistit a masterclass d'Igor Ozim, Ana Chumachenco, Jean Jacques Kantorow, Ferenc Rados, Antje Weithaas, Menahem Pressler, Eberhard Feltz i Günter Pichler.

Cristina Pozas, viola

Cristina Pozas, viola

Violista Val·lisoletana, realitza els seus estudis superiors de Música a Madrid i Amsterdam.

Amb tota una vida dedicada a les orquestres i la música de cambra, Cristina Pozas ha format part de l’Orquestra de RTVE, OSM i ONE des de l'any 1995, on des de fa dotze anys ocupa el lloc de viola solista i altres orquestres espanyoles de primer nivell.

Forma part de la WOP, Orquestra Mundial per la Pau, sota la batuta de Valeri Guèrguiev.

Ha col·laborat també amb la London Symphony i l’Orquestra de Cadaqués.

Ha dut a terme molta activitat cambrística, i cal destacar les actuacions amb els Solistes de l'ONE i el Quartet de Leipzig.

En la seva tasca docent dins de l’àmbit orquestral, ha estat professora de la JONDE, Iberacademy a Medellín (Colòmbia) i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines.

Laia Puig, violoncel

Laia Puig, violoncel

Després de nou anys de formació a les Universitats de Graz, Basel i Berlin, s’estableix a Catalunya per conjugar els seus interessos: l’activitat concertística, la música de cambra, la pedagogia i la gestió cultural. 

S'ha presentat com a solista amb l’Orquestra Simfònica del Vallès al Palau de la Música Catalana, amb l’Orquestra de Cambra del Garraf al Festival Internacional Pau Casals, Orquestra Simfònica Julià Carbonell, Camerata XXI, Orquesta Andrés Segovia, Orquesta Vigo 430, Camerata Musica Wien i ha ofert recitals a tot el territori espanyol. Laia Puig va fer l'estrena mundial de l’obra inèdita “Concerto Libero” de X. Montsalvatge al Festival Castell de Peralada (2012). 

Ha estat guardonada en nombroses ocasions en els concursos Germans Claret, Concurs Nacional Ciutat de Xàtiva, Concurs Internacional de Llanes i Primer Palau de Barcelona. Les seves gravacions en directe per Catalunya Música han estat retransmeses per la Unió Europea de Radiodifusió. Ha participat en l'enregistrament de "Pau i Victòria" interpretant l'obra de Pau Casals (Columna Música).

Actualment compagina la docència al Conservatori Superior de Música d'Aragó amb la interpretació. Ha estat directora artística de la Camerata432 i és membre fundador del quartet de violoncels Les Mademoicelli. Inicia els estudis al Conservatori de Cervera sota el mestratge de Marçal Cervera, Sergi Boadella i Cristian Florea. Posteriorment estudia amb Rudolf Leopold a la Hochschule für Musik Graz (Àustria), Reinhard Latzko a la Musik Akademie der Stadt Basel (Suïssa) i Martin Löhr, solista de la Berliner Philharmoniker, a la UdK Berlin (Alemanya). El 2012 finalitza el Màster en Gestió Cultural a la UOC.

Joaquín Arrabal, contrabaix

Joaquín Arrabal, contrabaix

Antic alumne de l'Escola Superior de Música Reina Sofia on a l'abril de 2012 va rebre la Menció "Alumne més Excel·lent".

Ha recollit diferents premis, com el primer premi al Concurs per a Joves Intèrprets "Ciudad de Almendralejo", "Millor agrupació Castellano-Lleonesa" amb el seu quintet Pyntia Ensemble al I Concurs Internacional de Música de Cambra de Castella i Lleó, guardonat al Palau de la Música Catalana Dins el cicle de concerts "El primer Palau" i primer Premi en l'edició del XX del Certamen "Pedro Bote" de Villafranca de los Barros.

Ha estat Membre de l'OJEX, OJA, JONDE, EUYO i Gustav Mahler Jugendorchester, i ha participat en festivals com el Festival Pau Casals de Prades, França, Festival Turina de Sevilla o Festival de Música de Santander entre altres. Ha col·laborat en orquestres professionals com la Mahler Chamber Orchestra, Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Filharmònica de Santiago de Xile o Orquestra de Castella i Lleó entre altres.

Actualment és solista de contrabaixos a l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.