Professors

Elena Rey, violí

Elena Rey, violí

Elena Rey Rodríguez és membre fundadora del Dalia Quartet. Guardonada en diferents concursos, duu a terme una carrera tant solística com de cambra que la vinculen amb un ampli ventall d’artistes. Ha participat en nombrosos festivals com Encuentro de Música de Santander, Festival Coïncidences, Isola d’Elba Musicale Europa, Schubertíada de Vilabertran, Santo Domingo Festival, Lucerne Festival, Les Reencontres d’Arles, Enclave de Cámara, Heidelberg Streichquartettfest i Hong Kong Arts Festival. 

Ha format part de l’Orquestra de Cadaqués, Orquestra Da Camera i BCN216 i toca regularment amb BandArt, grup liderat pel violinista Gordan Nikolitch. Ha estat convidada com a cap dels segons violins en orquestres com la del Palau de les Arts, Sinfónica de Castilla y León i Orquesta Sinfónica de Euskadi, i com a ajuda de concertino a Royal Scottish National Symphony Orchestra i Helsinborg Symphony Orchestra.

Actualment col.labora com a concertino a l'Orquesta Sinfónica del Principado de Astúrias, Orquesta Sinfónica de Tenerife, Orquesta Nacional d’Espanya o Antwerp Symphony Orchestra. El seu interès per altres gèneres musicals l’ha portada a col·laborar amb Sílvia Pérez Cruz o Alfonso Vilallonga entre d’altres.

Nascuda a Barcelona el 1986, va començar els seus estudis musicals a l’edat de nou anys amb Mª Victoria Fernández, i els va prosseguir amb Gonçal Comellas, Kai Gleusteen i els membres del Quartet Casals. Posteriorment va estudiar amb Yuri Volguin i Zakhar Bron a l’Escuela Reina Sofía de Madrid. Ha assistit a masterclass d'Igor Ozim, Ana Chumachenco, Jean Jacques Kantorow, Ferenc Rados, Antje Weithaas, Menahem Pressler, Eberhard Feltz i Günter Pichler.

Cati Reus, violí

Cati Reus, violí

Inicià els estudis de violí amb Bernat Pomar, mestre que l’ensenyà a estimar la música, la pedagogia, l’art i la cultura. Obtingué el Títol Superior amb Matrícula d'Honor i el Premi de final de carrera al Conservatori Superior de les Illes Balears amb Agustín León Ara. Amplià estudis a l’ESMUC i a la Universität Mozarteum Salzburg.

Ha rebut classes dels membres del Quartet Casals, Serguei Fatkouline, Paul Roczek i Quartet Ysaie entre d'altres. Ha estat premiada en diversos concursos com el de Joventuts Musicals d’Espanya i Maria Canals entre d'altres. Fou membre de la JONC, EUYO, OCM i Camerata 432. Col·laboradora de Carles Santos.

El seu interès per la pedagogia l'ha portat a realitzar nombrosos cursos amb professors especialitzats.

Actualment està cursant un màster de violí barroc a l'ESMUC amb els professors Alba Roca, Manfredo Kramer i Emilio Moreno. És professora del Conservatori de Música de Vic, concertino i cap de violins segons de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae amb la qual ha treballat amb músics com Anne Sophie Mutter, Patricia Kopatchinskaja, Maria Joao Pires i Sabine Meyer entre d’altres.

El seu interès per la música de cambra fa que sempre estigui treballant en diferents formacions i repertoris. Membre del quartet Kammart i Trio Sonart. Toca amb un violí David Bagué.

Eva Martí, viola

Eva Martí, viola

Eva Martín és una violista espanyola, solista a la Fundación Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid des de 1998, amb la qual ha actuat com a solista en diverses ocasions.

Ha estat viola principal a la JONDE, Orquestra de Cadaqués, OCAS, Orquesta de Cámara de Canarias, Orquesta de Cámara Joaquín Rodrigo i Atelier Gombau.

Al llarg de la seva carrera ha format part de diferents agrupacións de cambra: Cuarteto Picasso, Sartory Cámara, La Maestranza, dúo Martín/ Segovia, i actualment pertany al trío Violante.

Va realitzar els seus estudis al Conservatori Superior de Música de València i a la Guidhall School de Londres. Va cursar estudis de viola, música de cambra i orquestra amb els professors D. Benyamini, R. Hillyer, G. Caussé, E. Santiago, J.L. García, M. Gulyas i A. Farulli a l'Escuela Superior de Música Reina Sofía, institució en la que fou distingida amb els premis al millor grup de cambra i millor quartet de corda, juntament amb els seus companys.

Ha estat professora de viola i de pràctica orquestral al Conservatorio Superior de Música de Castilla la Mancha.

Laura Peribáñez, violoncel

Laura Peribáñez, violoncel

Nascuda a Barcelona, va debutar amb 9 anys a l’Auditori de Barcelona i des de llavors actua extensament a nombroses sales d’Espanya i Europa. Formada a Barcelona, Brussel.les i Londres, al llarg de la seva carrera ha rebut el reconeixement i suport d’institucions com la Hattori Foundation, Drake Calleja Trust, Craxton Memorial Trust i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’any 2020 va guanyar el 3r premi al concurs de corda de Juventudes Musicales de España i una beca Banc Sabadell atorgada per la British Spanish Society per cursar un Artist Diploma al Royal College of Music, institució que l’ha guardonada amb el premi Antonio Brosa.

Ha actuat i gravat per Decca, ECM Records i Classic FM a Londres i ha ofert nombrosos concerts arreu d’Europa incloent Flagey (Brussel·les), White Piano Hall (Vilnius), DeSingel (Anvers), Palau de la Música Catalana i Auditorio de Zaragoza. Festivals recents inclouen Aurora Chamber Music (Suècia), ICMC Schloss Weikersheim (Alemanya) i Cello Biënnale Amsterdam (Holanda). Ha compartit escenari i rebut consell del Quartet Casals, Frans Helmerson, Gary Hoffman, Ferenc Rados, Heime Müller, Lluís Claret i Gordan Nikolić entre altres.

Recentment ha actuat al Palau de les Naciones Unides de Ginebra i ha protagonitzat el vídeo institucional del Palau de la Generalitat de Catalunya. En aquests moments rep el suport de l’Embaixada Espanyola al Regne Unit per a la realització de dos vídeos musicals i la comissió d’una obra de nova creació que es presentaran el novembre d’aquest any. 

Va ser membre de la JOCG els anys 2011 i 2012.

Joaquín Arrabal, contrabaix

Joaquín Arrabal, contrabaix

Antic alumne de l'Escola Superior de Música Reina Sofia on a l'abril de 2012 va rebre la Menció "Alumne més Excel·lent".

Ha recollit diferents premis, com el primer premi al Concurs per a Joves Intèrprets "Ciudad de Almendralejo", "Millor agrupació Castellano-Lleonesa" amb el seu quintet Pyntia Ensemble al I Concurs Internacional de Música de Cambra de Castella i Lleó, guardonat al Palau de la Música Catalana Dins el cicle de concerts "El primer Palau" i primer Premi en l'edició del XX del Certamen "Pedro Bote" de Villafranca de los Barros.

Ha estat Membre de l'OJEX, OJA, JONDE, EUYO i Gustav Mahler Jugendorchester, i ha participat en festivals com el Festival Pau Casals de Prades, França, Festival Turina de Sevilla o Festival de Música de Santander entre altres. Ha col·laborat en orquestres professionals com la Mahler Chamber Orchestra, Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Filharmònica de Santiago de Xile o Orquestra de Castella i Lleó entre altres.

Actualment és solista de contrabaixos a l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.