Qui som

Plantilla JOCG 2020-2021

Plantilla JOCG 2020-2021

Violins 1: Jorge Antequera - Lluc Badia - Inés Castells - Anna Maria Garcia - Pau Mercadal - Emma Ortega - Gerard Palmer - Joan Pijoan - Alba Ramírez - Clara Ruiz - Maria Serrano - Guillem Torné - Olga Villar Violins 2: Cristina Bassols - Dídac Bocanegra - Maria Codina - Hugo García - Eva Giménez - Mar López - Àngels López - Anna Martorana - Quirze Puig - Albert Rodríguez - Gemma Sanchis Violes: Clementina Boeykens - Helena Camps - Anna Espejo - Mar Martínez - Toni Massegú - Guilherme Rodríguez Violoncels: Cesc Corominas - Maria Cristóbal - Ana Fondevila - Sergi Garcia - Pau Hidalgo - Berta Olivé - Ibai Pijoan - Nihma Poch - Esteve Vila Contrabaixos: Neus Camps - Adrià Recatalà - Pablo Reina - Cristina Rivero - Pau Rubio - Gerard Dalmau Flautes: César Berrocal - Sara Chavarria - Júlia Garcia - Maria López Oboès: Blanca Puig - Pau Albéniz - Aina Costa-Pau - Jana Ginesta Clarinets: Alejandro Díaz - Víctor García - Neus Molero - Júlia Ruhi Fagots: Elna Bosch - Kaleb Bou - Arnau Lleixà - Carla Rubio Trompes: Pep Curto - Jesús Díez - Pau Torres - Joan Valeriano Trompetes: Àngel Castelló - Martí Mas - Héctor Molina Trombons: Pablo Solbes - Oriol Martí - Martí Soler - Joan Tarrats Tuba: Moisès Hidalgo Tímpani: Pau Buforn - Kevin Gracia

Meritxell Maset, direcció tècnica

Meritxell Maset, direcció tècnica

Directora tècnica de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i coordinadora de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, compagina la seva vessant de gestió amb la docència.

Com a mestra d'educació musical, imparteix classes a la Facultat d'Educació i Psiclogia de la Universitat de Girona, i actualment és la directora pedagògica de l'Escola de Música Activa La Flauta Màgica de Figueres.

Implicada amb el teixit associatiu cultural a través del moviment de Joventuts Musicals, concretament a Girona i Figueres, formant part de les seves juntes directives

És entusiasta dels projectes pedagògics que tenen la música com a protagonista, i partícip d'iniciatives musicals que fomenten el talent dels joves músics i el seu desenvolupament humà i musical.

Jaume Lleixà, direcció artística

Jaume Lleixà, direcció artística

Apassionat per la música i pels idiomes, ha desenvolupat la seva activitat professional principalment en l'àmbit de la gestió cultural i de la coordinació tècnica i artística d'orquestres simfòniques com l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra Simfònica Segle XXI i l'Orquestra de Cadaqués.

En la vessant pedagògica, lidera projectes educatius entesos com a mecanismes de professionalització per a joves talents.

Ha completat aquesta vocació amb una sòlida experiència empresarial. Amant de viatjar i de practicar els idiomes que coneix, ha ideat i coordinat nombrosos projectes culturals i socials, per apropar el coneixement a tots els àmbits de la nostra societat, amb la ferma convicció que entre tots és possible construir un món millor. 

És director artístic de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, director tècnic de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i coordinador artístic de la Fundació Metalquimia.

La Fundació METALQUIMIA, creada a Girona a  l’empara de l’empresa METALQUIMIA, SAU, va començar la seva activitat l'any 2015.

L'objectiu de la Fundació és fomentar, promocionar, incentivar, patrocinar i realitzar accions que impulsin la creativitat i la innovació (Creativació) en els diferents àmbits de la societat, ja sigui empresarial, social, cultural, científico-tecnològic o educatiu.

La Fundació Metalquimia  està inspirada en l’esperit i anhel creativador i en el desig d'intentar contribuir a millorar el nivell educatiu, cultural i social de les persones. La Creativació és un neologisme, ideat per un dels patrons fundadors, Josep Lagares. Resulta de la unió dels conceptes Creativitat i Innovació mitjançant la formació d’un acrònim amb les dues paraules i es refereix a l’acció d’emprar la creativitat per a convertir-la sistemàticament en innovació.

Lgotip JOCG

Lgotip JOCG

© Josep Vargas 2012