Qui som

Plantilla JOCG 2022

Plantilla JOCG 2022

Violins 1: Jorge Antequera - Lluc Badia - Onofre Bondia - Mar de Antonio - Polina Drozdova - - Júlia Ejarque - Ana García - Hugo Gracia - Cláudia López - Dai Mar López - Lluc Montmany - Iker Ortega - Emma Ortega - Jordi Queralt - Carla Sanuy Violins 2: Diana Bonfill - Mariona de la Varga - Ferran de la Varga - Josep Escandell - Eva Giménez - Jana López - Àngels López - Mireia Montiel - Joan Pijoan - Martí Plans - Quirze Puig - Aina Ribes - Guillem Torné Violes: Cèlia Blanch - Laura Bonfill - Helena Camps - Andrea Fages - Aurora Garriga - Eugènia Izcara - Mar Martínez - Toni Massegú - Maite Peña - Guilherme Rodríguez Violoncels: Cesc Corominas - Sergi Garcia - Clara González - Gina Grimalt - Pau Hidalgo - Berta Olivé - Ibai Pijoan - Nihma Poch - Candela Puigbò - Esteve Vila Contrabaixos: Núria Carreras - Ricard Figaró - Bruno Gil - Adrià Recatalà - Pablo Reina - Pau Rubio  Flautes: Marcos Villalobos - Sara Chavarria - Júlia Garcia - Berta González Oboès: Luis Colomer - Aina Costa-Pau - Maria López Clarinets: Alejandro Díaz - Víctor García - Miquel Gelabert - Jan Corbella Fagots: Pablo Escámez - José Manuel López - Josep Rovira Trompes: Pep Curto - Isabel Górriz - Joan Valeriano - Diego Martín - Joan Guerra Trompetes: Joan Ventura - Martí Mas - Héctor Molina - Marta Torres Trombons: Víctor Villalba - Biel Miró - Oriol Martí - Martí Soler Tuba: Cesc Domènec Percussió: Sergi Alberola - Miquel Parapar - Júlia Mercader

Meritxell Maset, direcció tècnica

Meritxell Maset, direcció tècnica

Directora tècnica de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i coordinadora de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, compagina la seva vessant de gestió amb la docència.

Com a mestra d'educació musical, imparteix classes a la Facultat d'Educació i Psiclogia de la Universitat de Girona, i actualment és la directora pedagògica de l'Escola de Música Activa La Flauta Màgica de Figueres.

Implicada amb el teixit associatiu cultural a través del moviment de Joventuts Musicals, concretament a Girona i Figueres, formant part de les seves juntes directives

És entusiasta dels projectes pedagògics que tenen la música com a protagonista, i partícip d'iniciatives musicals que fomenten el talent dels joves músics i el seu desenvolupament humà i musical.

Jaume Lleixà, direcció artística

Jaume Lleixà, direcció artística

Apassionat per la música i pels idiomes, ha desenvolupat la seva activitat professional principalment en l'àmbit de la gestió cultural i de la coordinació tècnica i artística d'orquestres simfòniques com l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra Simfònica Segle XXI i l'Orquestra de Cadaqués.

En la vessant pedagògica, lidera projectes educatius entesos com a mecanismes de professionalització per a joves talents.

Ha completat aquesta vocació amb una sòlida experiència empresarial. Amant de viatjar i de practicar els idiomes que coneix, ha ideat i coordinat nombrosos projectes culturals i socials, per apropar el coneixement a tots els àmbits de la nostra societat, amb la ferma convicció que entre tots és possible construir un món millor. 

És director artístic de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, director tècnic de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i coordinador artístic de la Fundació Metalquimia.

La Fundació METALQUIMIA, creada a Girona a  l’empara de l’empresa METALQUIMIA, SAU, va començar la seva activitat l'any 2015.

L'objectiu de la Fundació és fomentar, promocionar, incentivar, patrocinar i realitzar accions que impulsin la creativitat i la innovació (Creativació) en els diferents àmbits de la societat, ja sigui empresarial, social, cultural, científico-tecnològic o educatiu.

La Fundació Metalquimia  està inspirada en l’esperit i anhel creativador i en el desig d'intentar contribuir a millorar el nivell educatiu, cultural i social de les persones. La Creativació és un neologisme, ideat per un dels patrons fundadors, Josep Lagares. Resulta de la unió dels conceptes Creativitat i Innovació mitjançant la formació d’un acrònim amb les dues paraules i es refereix a l’acció d’emprar la creativitat per a convertir-la sistemàticament en innovació.

Lgotip JOCG

Lgotip JOCG

© Josep Vargas 2012