Professorat JOCG 2024

Krzysztof Wisniewski i Anna Urpina, violí

Cristina Pozas, viola

Laura Peribáñez, violoncel

Marta Fossas, contrabaix

Marta Torres, flauta

Pau Roca, oboè

Lluís Casanova, clarinet i vent fusta

Clara Canimas, fagot

Anna Ferriol, trompa

Alex Rodríguez, trompeta

Meritxell Lanau, trombó i vent metall

Pau Montané, percussió

Joan Valls, músic i metge

Jordi Cornudella, compositor

Krzysztof Wisniewski, violí

Krzysztof Wisniewski, violí

Nascut a Polònia al si d'una família de músics, el seu pare és el seu primer professor. Va prosseguir els seus estudis amb Oscar Ruppel, alumne directe d'Eugène Ysaÿe. Es va graduar a l'Acadèmia Frederic Chopin de Varsòvia amb Krzysztof Jakowicz i Oleg Krysa.

Ha format part de l'Orquestra de Cambra de Varsòvia i també de la Filharmonia de Cambra Polonesa, amb què ha realitzat nombroses gires per tot el món. Des del 1991 fins al 2009 va ser assistent de concertino de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó.

És convidat com a concertino en orquestres com la Camerata Ibérica, Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, Simfònica de Bilbao, OBC, Orquestra Simfònica de Tenerife, Filharmònica de Gran Canària, Orquestra de Cadaqués, Orquestra d'Extremadura, Orquestra Nacional d'Espanya i World Orchestra for Peace, Filharmònica de Medellín i Simfònica Nacional de Colòmbia, país, on, a més, desenvolupa des de fa molts anys una tasca docent.

Desenvolupa una intensa activitat camerística en diversos grups, destacant col·laboracions amb el Quartet Bretó. Del 2009 al 2018 ha estat Solista de primers violins de l'Orquestra Nacional d'Espanya. Des del 2014 forma part de la World Orchestra for Peace sota la direcció de Valeri Giergiev. Des del 2018 al 2020 va ser concertino de l'Orquestra d'Extremadura. Des del gener 2021 és concertino de la Franz Schubert Filharmonia.

Ha actuat com a solista amb l'Orquestra Nacional d'Espanya, l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó i la Filharmònica de Medellin interpretant la Simfonia concertant de W.A.Mozart. Amb l´Orquestra d´Extremadura el doble concert de J. Brahms. Orquestra de la Comunitat de Madrid i amb la World Orchestra for Peace.

Anna Urpina, violí

Anna Urpina, violí

La violinista Anna Urpina, un fenòmen emergent de l'escena europea de la Música Antiga, no para de rebre elogis per les seves importants i personals interpretacions del repertori que recórrer des del segle XVII fins al XXI. Deixeble directa del gran violinista Enrico Onofri, solista de la gira Ambronay European Baroque Academy, ha actuat en nombrosos Festivals a Anglaterra, Noruega, Polònia, Espanya actuant amb reconeguts ensembles com Les Musiciens du Prince, Orquestra Age of Enlightement, Vespres d'Arnadí, Freiburger Barockerorchetser, European Union Baroque Orchestra i Concertino assistent de Orquestra Barroca de Barcelona, entre d'altres.

Anna Urpina (1988) es forma a Madrid, a la Universitat de Madison-Wisconsin amb Vartan Manoogian, al Royal Conservatoire Bruxelles amb Shirly Laub i a la Hochschule für Musik Leipzig amb Mariana Sirbu. 

Ha estat concertino i solista de la JONC, la JONDE i membre de la Gustav Mahler Jungendorchester, EUYO i Orquestra Schleswig -Holstein, actuant en sales tan prestigioses com  Musikverein de Viena, Konzerthaus de Berlin Concertgebouw Amsterdam i Berliner Philarmonie. Ha obtingut primers premis en el Concurs de Xàtiva i el Concurs Marcos Pedro Jimeno. 

Cristina Pozas, viola

Cristina Pozas, viola

Violista Val·lisoletana, realitza els seus estudis superiors de Música a Madrid i Amsterdam. Tota una vida dedicada a les orquestres i la música de cambra. Ha format part de l’Orquestra de Radio Televisión Española, Orquestra Simfònica de Madrid i Orquestra Naciona d'Eslanya des de l'any 1995, on des de fa dotze anys ocupa el lloc de viola solista.

Ha col·laborat amb les orquestres espanyoles de primer nivell. Forma part de la World Orchestra of Peace, Orquestra Mundial per la Pau, sota la batuta de Valeri Guèrguiev. Ha col·laborat també amb la London Symphony i l’Orquestra de Cadaqués.

Ha dut a terme molta activitat cambrística, destacant les actuacions amb els Solistes de l'Orquestra Nacional d'Espanya i el Quartet de Leipzig.

En la seva tasca docent dins de l’àmbitt orquestral, ha estat professora de la Joven Orquesta Nacional de España, Iberacademy a Medellín (Colòmbia) i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines des de l'any 2011.

 

 

 

Laura Peribáñez, violoncel

Laura Peribáñez, violoncel

Nascuda a Barcelona, va debutar amb 9 anys a l’Auditori de Barcelona i des de llavors actua extensament a nombroses sales d’Espanya i Europa. Formada a Barcelona, Brussel.les i Londres, al llarg de la seva carrera ha rebut el reconeixement i suport d’institucions com la Hattori Foundation, Drake Calleja Trust i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L’any 2020 va guanyar el 3r premi al concurs de corda de Juventudes Musicales de España i una beca Banc Sabadell atorgada per la British Spanish Society per cursar un Artist Diploma al Royal College of Music, institució que l’ha guardonada amb el premi Antonio Brosa.


Ha actuat i gravat per Decca, Classic FM i participat a festivals com el Barcelona Obertura Spring Festival, IMS Prussia Cove o la Cello Biënnale Amsterdam. La temporada 2023/2024 destaca una gira de concerts en memòria del llegendari violoncel·lista Pau Casals amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona i el director Carlos Checa, actuant com a solista al Cadogan Hall de Londres, l’Atlàntida de Vic i el Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Realitza la seva tasca professional al Regne Unit en col.laboració amb l’Institut Ramon Llull,
Instituto Cervantes i l’Ambaixada Espanyola al Regne Unit. Ha actuat al Palau de les Nacions Unides de Ginebra i ha protagonitzat el vídeo institucional del Palau de la Generalitat de Catalunya. Aquest estiu, la Laura s’uneix al professorat del curs Chamber Music by the Lake a Blonay, Suïssa.


Va ser membre de la JOCG els anys 2011 i 2012.

Marta Fossas, contrabaix

Marta Fossas, contrabaix

Marta Fossas i Mallorquí nascuda a Girona el 1996 comença a estudiar contrabaix a l'Escola Municipal de Música de Girona a l'edat de 7 anys amb Pere Coma, i cursa el grau professional al Conservatori de música Isaac Albèniz de la Diputació de Girona amb Stanislava Ivanova. L’any 2014 ingressa a la Folkwang Universität der Künste, a Essen, Alemanya, on estudia el Grau Superior a la classe de Niek de Groot i amb Olivier Thiery i Pierre-Emmanuel de Maistre com a professors assistents.

L'any 2018, es trasllada a Amsterdam, Holanda, on estudia el Màster en perfeccionament musical al Conservatorium van Amsterdam, amb Olivier Thiery, Felix Lashmar, Ying-Lai Green i Burak Marlali. Ha rebut classes de prestigiosos contrabaixistes com Rick Stotijn, Matthew McDonald, Wies de Boève, Thèotime Voisin, Nicky Schwartz i Zoran Markovic entre d'altres. Pel que fa a formació orquestral, deu una bona part del seu aprenentatge a la formació amb joves orquestres i orquestres professionals. Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), Jove Orquestra Athenea, Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG), Jove Orquestra Auditori de Girona, Schleswig-Holstein Musik Festival Orchestra (Alemanya) i Pacific Music Festival Orchestra (Japó). També ha estat convidada com a primer contrabaix a la Joven Orquesta Sinfónica de Cantabria (JOSCAN).

Ha estat academista a la Royal Concertgebouw Orkest (RCO), Netherlands Philharmonisch Orkest (NedPho), Phion Orkest, les tres als Països Baixos, i a l’Essener Philharmoniker, a Alemanya. Ha col·laborat en nombroses ocasions amb l'Orquestra de Cadaqués i la Radio Philharmonisch Orkest, i toca habitualment amb “Les Dissonances”, França.

Des de l’octubre de 2021 és membre titular de l'Orchestre Philharmonique de Radio France, amb seu a Paris.

Marta Torres, flauta

Marta Torres, flauta

Nascuda a Girona, realitza el Grau Professional de flauta travessera amb l’Esteve Zulet al Conservatori Isaac Albéniz de la mateixa ciutat i participa en diferents orquestres joves, com la JOCG, la JOAG o la JONC, entre d’altres, que li ofereixen un primer contacte amb orquestres de qualitat, formant-se amb músics internacionals.

S’ha format amb Christian Farroni al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, amb Karl-Heinz Schütz i amb Alexandra Uhlig a l’Universitat MUK de Viena, on finalitza els seus estudis de Màster d’Instruments Orquestrals amb les qualificacions més altes. Guanya l’Acadèmia d’estiu de l’Orquestra Filharmònica de Viena, que li dóna l’oportunitat de treballar amb músics d’una de les orquestres més reconegudes internacionalment, oferint concerts a Àustria i participant així al famós Salzburger Festspiele.

Havent guanyat diferents premis en les categories de solista i de música de cambra,
és el 2n Premi de Joventuts Musicals d’Espanya en la categoria de solista —2019—,
que la porta a realitzar dues gires per tot l’Estat. Actualment, combina concerts a
nivell internacional col·laborant amb diferents orquestres, com la Wien Klang
Symphonie, la Orquestra Victoria de los Ángeles, la GIO Symphonia o la Orquestra
Simfònica del Vallès, activitat que compagina amb els concerts de “die Zauberflöten”,
duet de flautes catalanoaustríac amb la Theresa Prem.

Pau Roca, oboè

Pau Roca, oboè

Cursa els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya, amb els professors Eduardo Martínez i Dolors Chiralt. Forma part de la Jove orquestra de les Comarques Gironines, Jove Orquestra Nacional de Catalunya i la Joven Orquesta Nacional de España. També participa a la Mahler Chamber Academy Orchestra i ha estat membre del Quintet DaCap.

Col·labora amb orquestres com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Orquestra de Cadaqués, Banda Municipal de Barcelona, Orquesta del Reino de Aragón, ORCAM, entre d’altres. Així mateix, participa en grups de cambra com Murtra Ensemble, LleidArt Ensemble i Bärhof Ensemble, i inicia els seus projectes personals amb el Trio Capmany i el Quintet SenArts.

Actualment combina la seva activitat docent al Conservatori de Girona amb la d’interpretació, formant part d’orquestres com Franz Schubert Filharmonia i GIO Symphonia. A més, està cursant el Màster en Música Antiga amb el professor Josep Domènech a l’ESMUC.

Lluís Casanova, clarinet i vent fusta

Lluís Casanova, clarinet i vent fusta

Lluís Casanova Martínez acabà els seus estudis de grau superior a l’ESMUC l’any 2016, en l’àmbit d’interpretació clàssica i contemporània en l’especialitat de clarinet, sent Josep Fuster Martínez el seu professor d’instrument. El juny de 2018 va acabar un màster en interpretació al conservatori de Maastricht (Holanda) amb Roeland Hendrikx, obtenint les màximes qualificacions finals amb Cum Laude.

Actualment és membre de l’orquestra Franz Schubert Filharmonia (la temporada 2021/2022 serà la quarta com a membre de la formació) i membre fundador del Bärhof Ensemble i Air Duo. Des de la temporada 2021/2022, és col·laborador habitual de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). També és el clarinetista baix de l’Orlando Festival, un festival de música clàssica a Kerkrade (Holanda) on també imparteix masterclass de música de cambra.  Actualment és professor de clarinet a l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Vic i participa amb la fundació de La Caixa amb projectes pedagògics per escoles i programes familiars.

L’any 2018 va guanyar la beca Yamaha Music Foundation of Europe i va obtenir el segon premi al XVI Concurs de Música de Cambra Ecoparque de Trasmiera (Santander).

Ha format part de diferents joves orquestres a nivell de Catalunya com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG). L’any 2015 i el 2016 va formar part de l’acadèmia de la Mahler Chamber Orchestra (MCO) i el 2017 va guanyar la plaça de l’acadèmia de l’orquestra Phiharmonie Zuidnederland (Holanda).

L’estiu del 2016 va començar la seva activitat concertista com a solista interpretant el concert de Mozart amb la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG). El 2021 ha realitzat l’estrena absoluta de l’obra Nous Horitzons (obra per a clarinet solista, cobla i percussió) amb la cobla Montgrins en el Festival de Música Masquefa Sona Bé.

Clara Canimas, fagot

Clara Canimas, fagot

Clara Canimas i Furcarà cursa els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb David Tomàs, Salva Sanchís i Guilhaume Santana. Ha format part de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.

Posteriorment, participa com a academista a la Mahler Chamber Orchestra i col·labora professionalment amb la BOS, OBC, Banda Municipal de Barcelona, Orquestra de Cadaqués, Orquestra de València, Gio symphony, Franz Schubert Filharmonia, Camerata Penedès, entre altres.

En el món cambrístic, ha tocat amb el Murtra Ensemble i ha iniciat els seus propis projectes formant Bärhof Ensemble, Trio Capmany I SenArts Quintet, amb els quals ha guanyat el 2n premi del concurs nternacional de cambra Carl Nielsen.

Anna Ferriol, trompa

Anna Ferriol, trompa

Nascuda a Girona, Anna Ferriol De Ciurana inicia els seus estudis al Conservatori de Música de la seva ciutat natal. Continua a l’ Escola Superior de Música de Catalunya, amb el professor José Vicente Castelló. La seva trajectòria continua a la Hochschule für Musik Hannover on estudia amb el professor Markus Maskuniitty, finalitzant el Master en Interpretació Musical el 2017.

El 2016 es muda a Estocolm i comenca la seva carrera orquestral com a academista a la Royal Stockholm Philharmonic Orchestra. El mateix any guanya la placa a l’Orquestra de la Ràdio Sueca on des de llavors n’ha sigut membre.

Ha participat en projectes amb l’orquesta de l’Òpera de Hannover (Staatsoper Hannover), l’Orquesta Filharmònica d’Oslo, l’Orquesta de Cambra de Suècia i la Mahler Chamber Orchestra.
Col.labora amb la Royal Stockholm Philarmonic Orchestra, amb l’orquestra de la Royal Swedish Opera i és convidada regular al quintet Stockholm Chamber Brass.

En l’àmbit educatiu ha donat classes a l’ESMUC, al Conservatori de Glasgow i al Conservatori de Birmingham.

Va ser membre de la JOCG de 2008 a 2013.

Alex Rodríguez, trompeta

Alex Rodríguez, trompeta

Nascut a Barcelona el 1996, va cursar els estudis de grau professional a l’Institut Escola Oriol Martorell i acabà el grau superior a l’ESMUC l’any 2018 amb matrícula d’honor, tenint com a professora la Mireia Farrés. 

L‘any 2020 acabà el Màster d’interpretació a la Folkwang Universität der Künste amb la professora la Laura Vukobratović . Més tard es traslladà a Berlin, on va seguir els seus estudis amb el reconegut trompetista Gabor Tarkovi a la Universität der Künste Berlin. 

Paral•lelament als seus estudis també ha rebut classes magistrals de nombrosos trompetistes com Reinhold Friederich, Omar Tomasoni, Alexandre Baty, Martin Wagemann o Luis González. 

Ha estat membre de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG), de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), de la Schleswig-Holstein Musik Festival i també academista de la Mahler Chamber Orchestra (MCO). 

Va excercir d’academista també a la Deutsche Oper Berlin, on hi va estar fins l’any 2022, quan va guanyar la plaça com a trompeta solista a l’orquestra Neue Philharmonie Westfalen a Recklinghausen (Alemanya). 

A l’estiu d'aquest any 2024 començarà d'ajuda de solista a la Deutsche Symphonie Orchester Berlin (DSO).

Meritxell Lanau, trombó i vent metall

Meritxell Lanau, trombó i vent metall

Meritxell Lanau Mas nascuda a Manresa, inicia els seus estudis de música als sis anys com a flautista al Conservatori de Música de la seva ciutat natal. Als setze anys decideix canviar la flauta pel trombó de vares de la mà de Jordi Masip i de Francisco Palacios i un any després ja forma part de diverses orquestres joves com la JONC alevins o la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, entre d'altres.

El 2009 es trasllada a València per estudiar amb el prestigiós professor de trombó Carlos Gil al Conservatori José Iturbi que compaginarà com alumna de l'Acadèmia de Trombó Spanish Brass i com alumna de Juan Carlos Matamoros a Madrid.

Posteriorment, es trasllada a Barcelona per estudiar al Conservatori Superior del Liceu amb Gaspar Montesinos on es treu el Grau Superior. Més tard continua la seva formació amb trombonistes de renom com Gilles Miller, Abbie Conan i Jacques Mauger.

Des de la seva arribada a Barcelona comença a col·laborar regularment amb diverses orquestres professionals com l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, l'Orquestra de Sant Cugat, Real Orquestra Simfònica de Sevilla, Franz Schubert Filharmonia, entre d'altres.

Ha format part de diverses formacions de cambra amb les que ha participat en festivals nacionals i internacionals destacant el Festival Internazionale Italian Brass Week, International Trombone Association, Congrés Internacional de Trombó de València i col·laborat amb Joventuts Musicales d'arreu del territori.

Interessada en la docència ha estat professora de diverses orquestres Joves i actualment és professora permanent de l'Acadèmia Orquestral Simfònics de Barcelona. Des del 2018 és professora de l'Escola de música i Conservatori Creu Alta de Sabadell i de l'Escola de música Pere Burés de Rubí.

Pau Montané, percussió

Pau Montané, percussió

Nascut a Vilanova i la Geltrú, inicia els seus estudis al Conservatori Municipal de Música d’aquesta localitat. L’any 2012 obté el títol de Grau Professional al Conservatori del Liceu amb els professors Juan Francisco Ruiz, Marc Cabero i Ivan Herranz. La Fundació de Música Ferrer-Salat el va guardonar amb una beca per a joves promeses, en la seva segona edició. El maig de 2016 finalitza els seus estudis de Grau Superior, especialitat en Interpretació Percussió Música Clàssica i Contemporània a l’ESMUC sota la tutela dels professors Miquel Bernat, Lorenzo Ferrándiz i Gratiniano Murcia.

Ha rebut classes magistrals de reconeguts percussionistes com, Philippe Spiesser, David Friedman, Éric Sammut, Richard O’Donnell, Fernando Hashimoto, Emmanuel Sejourné i Nuno Aroso, entre d’altres.

També ha sigut membre de diverses joves orquestres, com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (2009-2013).

En l’àmbit professional, actualment és timbaler solista de la Franz Schubert Filharmonia i membre de la Gio Symphonia. També col·labora amb formacions com l’OBC, l’Orquestra de Cadaquès, l’Orquestra Filharmònica de Praga, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Camerata Eduard Toldrà, l’Orquestra Terrassa 48 i l’Orquestra de Granollers, entre d’altres.

Des del curs 2018/19 és professor de percussió de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.

Joan Valls, músic i metge

Joan Valls, músic i metge

Nascut a Barcelona l’any 1996, inicia la seva formació musical a Virtèlia i continua els seus estudis al Conservatori de Música de Barcelona i a l’Oriol Martorell finalitzant el Grau Professional en especialitat de violí amb matrícula d’honor.

Forma part de la plantilla titular d’orquestres joves com JONC (Jove Orquestra Nacional Catalunya), JOCG (Jove Orquestra de les Comarques Gironines) i JOIC (Jove Orquestra Intercomarcal de Tarragona) i guanya el 1r premi en la categoria de Música Catalana al concurs Arjau l’any 2013 amb  Violeta Cubarsi. Participa en diferents projectes musicals entre els quals destaca la col·laboració amb l’Orquestra Simfònica de Corda i Cobla. 
Realitza i supera les proves d’accés al Grau Superior de Música a l’ESMUC i al Conservatori Superior del Liceu on és acceptat i becat per la Fundació Ferrer Salat però opta per iniciar el grau de Medicina i continua la seva formació musical amb grans violinistes com Eva Graubin, Gordan Nikolich, Tim Summers, Sarah Kapustin, Erzhan Kulibaev, Aitzol Iturriagagoitia, Ane Matxain i Helena Satué. 

Finalitza el grau de Medicina a la universitat autònoma de Barcelona i després de realitzar l’examen MIR aconsegueix plaça per fer la residència de Pediatria a l’Hospital Sant Joan de Déu. Des que inicia la seva formació porta a l’hospital la música i uneix dues de les seves grans passions oferint concerts a les famílies i als pacients ingressats. 

Aquest any, debuta com a “Coach en Salut” amb la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, on anys anteriors, ell n’havia estat un dels membres. 

Jordi Cornudella

Jordi Cornudella

Estudia interpretació clàssica del clarinet a l’Esmuc (2007-2011) i seguidament un màster a la Hochschule für Musik de Karlsruhe amb Wolfgang Meyer (2011-2013) amb l'ajuda de la beca de la Fundació Güell (2011). Ha compaginat els seus estudis amb cursos i classes amb altres professors com Eduard Brunner, Andreas Sundén i Vicent Alberola, entre d’altres. Professionalment ha col·laborat amb l’OBC, Festival Strings Lucerne, Barcelona 216, la Cobla Sant Jordi, la GIOrquestra i la Franz Schubert Filharmonia.

Va ser membre fundador de Meraki Ensemble i compositor dels seus dos espectacles. També és membre de la companyia teatral Anemisko i del seus espectacles: Hem vingut aquí a deixar les coses clares, i L’important és participar. Ha estat músic i director musical de l'espectacle Laberint Striptease, de GuillermottaJo, travesti i clarinetista-actor en els espectacles familiars del Caixaforum El col·leccionista de paisatges i Papageno & Cia. Actualment és pianista/clarinetista a l’obra Els Criminals, dirigida per Jordi Prat i Coll al TNC.

Ha escrit sobretot obres de cambra, música per a obres de teatre, musicals i espectacles diversos. També és arranjador i orquestrador i ha fet feines pel TNC (Taxi al TNCPer començar, SarsuelaL'aplec del remei i Se'ns n'ha anat el Santos al cel, tots dirigits per Xavier Albertí), Festival Grec (Nit de musicals 2015 i 2016) i Murtra Ensemble (Stravinsky), entre d’altres.

El 2016 va rebre el premi Butaca a la millor composició pel musical 73 raons per deixar-te i el 2022 el Premi Teatre Barcelona a millor musical de proximitat per Guillermotta.

Jordi Cornudella

Jordi Cornudella

Estudia interpretació clàssica del clarinet a l’Esmuc (2007-2011) i seguidament un màster a la Hochschule für Musik de Karlsruhe amb Wolfgang Meyer (2011-2013) amb l'ajuda de la beca de la Fundació Güell (2011). Ha compaginat els seus estudis amb cursos i classes amb altres professors com Eduard Brunner, Andreas Sundén i Vicent Alberola, entre d’altres. Professionalment ha col·laborat amb l’OBC, Festival Strings Lucerne, Barcelona 216, la Cobla Sant Jordi, la GIOrquestra i la Franz Schubert Filharmonia.

Va ser membre fundador de Meraki Ensemble i compositor dels seus dos espectacles. També és membre de la companyia teatral Anemisko i del seus espectacles: Hem vingut aquí a deixar les coses clares, i L’important és participar. Ha estat músic i director musical de l'espectacle Laberint Striptease, de GuillermottaJo, travesti i clarinetista-actor en els espectacles familiars del Caixaforum El col·leccionista de paisatges i Papageno & Cia. Actualment és pianista/clarinetista a l’obra Els Criminals, dirigida per Jordi Prat i Coll al TNC.

Ha escrit sobretot obres de cambra, música per a obres de teatre, musicals i espectacles diversos. També és arranjador i orquestrador i ha fet feines pel TNC (Taxi al TNCPer començar, SarsuelaL'aplec del remei i Se'ns n'ha anat el Santos al cel, tots dirigits per Xavier Albertí), Festival Grec (Nit de musicals 2015 i 2016) i Murtra Ensemble (Stravinsky), entre d’altres.

El 2016 va rebre el premi Butaca a la millor composició pel musical 73 raons per deixar-te i el 2022 el Premi Teatre Barcelona a millor musical de proximitat per Guillermotta.